Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Energetická společnost Primagas mění své logo

Společnost Primagas, významný hráč na poli LPG, oznamuje změnu svého loga. Tento proces začne 1. července 2017 a bude pokračovat až do konce roku 2018.

Nové globální logo společnosti Primagas
Nové globální logo společnosti Primagas

Změna loga je výsledkem harmonizace značky všech společností nizozemské skupiny SHV Energy, která je majitelem společnosti Primagas. Nové globální logo již existuje ve většině evropských sesterských společností a v Asii. Všechny společnosti si zachovají své existující jméno.

Primagas ujišťuje, že změna loga nepředstavuje pro společnost žádné jiné změny. Nebude mít žádný vliv na existující smlouvy se zákazníky, partnery ani dodavateli. Nebude se ani měnit nabídka společnosti Primagas.

Cílem zavedení společné firemní identity je posílit a rozšířit aktivity skupiny a lepší povědomí o značce po celém světě. Společná značka bude také poselstvím, že vysoce kvalitní produkty a služby stejně jako implementovaná řešení a inovace jsou společné pro všechny společnosti patřící do skupiny SHV Energy“ vysvětluje Jiří Karlík, výkonný ředitel společnosti Primagas.

Primagas působí na českém trhu od roku 1994, kde se ještě jako Primaplyn účastnil privatizace LPG sektoru a mimo obalového konta PB láhví koupil i plnírnu PB v Horní Suché u Havířova.

Primagas má svou vlastní infrastrukturu: skladovací kapacity, zázemí velkokapacitní plnírny láhví, celorepublikovou síť partnerských plníren, vlastní přepravní kapacitu pro dodávky zkapalněných plynů a stovky prodejních míst na celém území ČR.

SHV Energy, majitel společnosti Primagas je světovým lídrem na trhu LPG.


PRIMAGAS s.r.o.
logo PRIMAGAS s.r.o.

Společnost Primagas je přední český dodavatel LPG a LNG. Primagas dodává LPG - propan butan do zásobníků, čerpacích stanic LPG a v PB láhvích ocelových a kompozitních plastových. LPG lze využít pro domácnosti i firmy k vytápění, přípravě teplé vody, ...

 
 
Reklama