Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Konference energyCAMP v Popradě

V AquaCity Poprad začal 5. ročník dvoudenního konferenčního energyCAMPU, který je zaměřený na přípravu a realizaci energetických staveb, implementaci IT technologii a prezentaci případových studií.

Zajímavostí je, že i přesto, že se jedná o 5. ročník, tak letošní energyCAMP je v pořadí třetím, protože pořadatel střídá ob rok téma energy a facility management.

Konferenci pořádá společnost CHASTIA a TERMOKLIMA ve spolupráci s městem Poprad. Podle slov pořadatele Ing. Igora Staneka, jednatele společnosti CHASTIA, byla kapacita 330 účastníků konference naplněna v rekordním čase 14 dní od zahájení registrace. Úvodní slovo akce měl primátor města Poprad pan Ing. Jozef Švagerko.

Konference přináší 25 přednášek rozdělených do dvou dní, které doplní ukázka létání s drony včetně možnosti vyzkoušet si jeho pilotování. Přednášky jsou rozděleny do čtyř tematických bloků Legislativa, Případové studie, IT technologie a energetický management. Konferenční program zakončí exkurze prostor AquaCity Poprad. Od geotermálního vrtu přes provoz aquaparku (praktické využití termální vody z vrtu) po vyhřívání trávníku Národního tréninkového centra SFZ v Popradě.

Z konference přineseme podrobnější reportáž,sledujte tzb-info.cz.







 
 
Reklama