Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Pět důvodů, proč se stát zákazníkem ENRA SERVICES

Nemálo zákazníků přechází k novému dodavateli plynu pod vlivem nabídek, které slibují „slevu z ceny“.

Sleva sama o sobě však není zárukou, že budete odebírat opravdu levný plyn a k jeho dodávkám dostanete také kvalitní služby.

Se společností ENRA SERVICES nejen ušetříte (to je první důvod, proč se stát jejím zákazníkem), ale levný plyn můžete využívat dlouhodobě: produkty ENRA SERVICES se už řadu let drží v popředí srovnávacích žebříčků a její ceny plynu patří na současném trhu k nejvýhodnějším. K tomu má transparentní smluvní podmínky. Například u produktů s cenou garantovanou na pevné období nedochází k automatickému prodloužení smlouvy, ale za jiné ceny. Naopak – po uplynutí časového závazku může zákazník smlouvu, která přejde na dobu neurčitou, kdykoliv vypovědět.

Nízké ceny plynu dodavatel nenabízí na úkor služeb, ale doprovází je profesionálním zákaznickým servisem a poradenstvím. Při uzavření smlouvy neplatíte žádné poplatky navíc, administrativní záležitosti vyřídí pracovníci firmy za vás. Spokojenost zákazníků ENRA SERVICES oceňuje věrnostním bonusem a odměnou za to, že ji doporučíte dále.

 
 
Reklama