Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

ENERGY TOUR 2016

České ekologické manažerské centrum (CEMC) Vás srdečně zve na cyklus seminářů zaměřený na aktuální témata z oblasti energetiky: Poskytování energetických služeb se zárukou (EPC) nejen ve veřejném sektoru, Energetický audit a Průkazy energetické náročnosti budov (PENB).

Poskytování energetických služeb se zárukou nejen ve veřejném sektoru cílí na podporu využívání efektivního nástroje pro realizaci úsporných opatřeních, která mohou být výhodně financována z dosažených úspor. Energetický audit a management hospodaření s energií přinese aktuální informace z problematiky, zkušenosti z praxe a zejména pak upozorní na připravované změny. Průkazy energetické náročnosti budov se zaměří na podporu kvality zpracovávaných průkazů. Diskutovány budou také legislativní povinnosti uvádění klasifikační třídy ukazatele energetické náročnosti v informačních materiálech a povinnosti opatření průkazu.

Akce proběhne 11. 10. v Praze, 25. 10. V Jihlavě a 16. 11. 2016 v Olomouci pod záštitou Středočeského kraje, Kraje Vysočina a Olomouckého kraje. Vstup je zdarma. Registrace a více informací.

 
 
Reklama