Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Příručka oblastního zásobování energií

Pro obce, které usilují o ekonomický růst při minimálních environmentálních dopadech, je oblastní topný a chladicí systém smysluplnou volbou. Inspirujte se naší Příručkou oblastního zásobování energií.


Více než polovina energie, kterou použijeme na konvenční vytápění a chlazení, se promarní. Ve světě, kde je energie vzácným zdrojem, oblastní zásobování energií nabízí obrovský potenciál pro racionálnější využití energie.

Oblastní (dálkové) vytápěcí a chladicí systémy nabízí velký prostor pro racionálnější využívání energie a mnohem větší využívání udržitelných zdrojů energie. Tato příručka si klade za cíl představit a popsat základní charakteristiky současných oblastních energetických systémů, jejich infrastrukturní zázemí a velký potenciál této technologie pro moderní města a velkoměsta.

Stáhnout Průvodce využitím oblastní energie
Grundfos Sales Czechia and Slovakia s.r.o.
logo Grundfos Sales Czechia and Slovakia s.r.o.

Roční produkce více než 16 milionů kusů čerpadel činí ze společnosti Grundfos jednoho z předních výrobců čerpací techniky. Grundfos se dlouhodobě zaměřuje na vývoj energeticky úsporných a účinných čerpadel. Součástí výrobního sortimentu jsou čerpadla ...

 
 
Reklama