Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

ENRA SERVICES garantuje cenu plynu 36 měsíců

K 1. únoru uvedla společnost ENRA SERVICES na trh dva nové tarifní produkty. FIX36 a eFIX36 jsou určeny zákazníkům, kteří upřednostňují dlouhodobou garanci cen.

Ceny plynu jsou u těchto produktů fixovány po dobu 36 měsíců od zahájení dodávky.

I když ostatní dodavatelé plynu mají ve svém portfoliu podobné produkty, eFIX36 patří k nejvýhodnějším tarifům s garantovanou cenou na trhu vůbec. Zákazník ušetří v porovnání s nabídkou dominantního dodavatele desítky procent ročně: například u rodinného domu, se vzorovou spotřebou 30 MWh/rok, kde plyn slouží k vytápění, činí úspora 12 883 Kč. Příznivou cenu za plyn (ENRA SERVICES v posledním období několikrát zlevňovala) tak může zákazník dlouhodobě využívat bez obav z cenových výkyvů na energetickém trhu.

Pevná a neměnná cena se počítá z ceníku platného při uzavření smlouvy. Smluvní závazek se vztahuje pouze na 36 měsíců, po jeho uplynutí přechází smlouva na dobu neurčitou. Konkrétní úsporu, které může zákazník dosáhnout, spočítá kalkulačka plynu na našich stránkách, nebo pracovníci ENRA SERVICES na zákaznické lince a v zákaznických kancelářích.

 
 
Reklama