Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

123ušetři.cz - služba, která skutečně zlevní plyn!

Na trhu s plynem se objevila služba, se kterou je možné dosáhnout výrazné úspory a zároveň mít jistotu bez závazků. Princip je jednoduchý – množstevní slevy.

Před několika lety se na trhu významně ujaly portály, které díky množstevním slevám dokážou uživatelům přinést výrazné slevy služeb nebo produktů. My jsme si řekli, proč toho nevyužít i u něčeho skutečně praktického – jako jsou například dodávky plynu,“ vysvětluje vznik služby její zakladatel David Melichar.

Princip je opravdu velice jednoduchý – registrujete svůj odběr plynu u 123ušetři.cz a ti jménem všech uživatelů vyjednají nejlepší podmínky.

Díky našim zkušenostem už teď dokážeme nabídnout a garantovat nejlepší cenu plynu v ČR, a to zcela bez závazků. Navíc máme pro každého nového uživatele přichystaný uvítací bonus – peníze, které vyplácíme po podpisu smlouvy,“ doplňuje David Melichar a pokračuje: „Nápad s množstevními slevami se mě už nějakou chvíli držel. Od nápadu k realizaci nebylo daleko, a já vás tak dnes mohu přivítat do rodiny chytrých, kteří dokážou využít sílu skupiny. A nezůstane jen u plynu.."

Služba 123ušetři.cz právě startuje. Zájemci se mohou registrovat na webových stránkách.

Kontakty
Zákaznická linka
Tel.: +420 233 555 123
E-mail: info@123usetri.cz
Otevřeno: Po–Pá 10:00–17:00

Sídlo společnosti
P & M true family, s. r. o.
Perucká 2522/1
120 00 Praha 2 – Vinohrady

 
 
Reklama