Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Noví zákazníci X Energie nyní ušetří dvakrát

Společnost X Energie, jeden z nejvíce rostoucích alternativních dodavatelů energií, připravila ve spolupráci s cestovní kanceláří OK-TOURS nabídku pro své nové zákazníky.

Ti nyní mohou kromě dlouhodobě výhodných cen energií získat Slevovou knížku s kupony v celkové výši 3000 korun na vybrané zájezdy v rámci projektu Cestování pro seniory. Společnost tak reaguje na zvyšující se zájem seniorů o zvýhodněné zájezdy.

Slevu na zájezd získají všichni zákazníci, kteří nově podepíší smlouvu se společností X Energie a zájezd si zarezervují do 30. června 2015. Pobyt je přitom možné uskutečnit až do konce letošního roku. Zájemci o cestování mohou například vyjet na běžky do Janských Lázní, poznávat pražské památky, zahrady nebo divadla, vyzkoušet nordic walking, jógu nebo trénink paměti. Zkrátka nepřijdou ani milovníci lázní. Ti mohou relaxovat v Lázních Poděbrady či Jáchymov.

Nabídka je určena pro zákazníky starší 55 let, využít ji však mohou i mladší ročníky. Stačí pouze, aby měli za spolucestovatele osobu starší než 55 let a slevu ve výši 500 korun získají také. Senioři tak mohou vyrazit na dovolenou například se svými vnoučaty.

Seniory považujeme za stále více důležitou skupinu zákazníků. Jsme proto rádi, že jim můžeme nabídnout možnost, jak s naší společností ušetřit hned dvakrát. Kromě výhodných cen za energie jim nyní nabízíme i zážitek a příležitost udělat něco pro své zdraví“, uvedl obchodní ředitel X Energie Zdeněk Mráz.

Projekt Cestování pro seniory úspěšně funguje již od roku 2010 a navazuje na naše letité zkušenosti získané se zahraniční příjezdovou seniorskou klientelou. Věřím, že zákazníci, kteří s námi v rámci této akce vyrazí ať už do lázní nebo za památkami, budou s našimi službami spokojeni stejně jako tisíce klientů před nimi,“ dodal výkonný ředitel OK-TOURS Marek Plášil.

Projekt Cestování pro seniory vznikl za podpory Ministerstva pro místní rozvoj České republiky. Bližší informace o projektu.

 
 
Reklama