Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Společnost Primagas rozšiřuje své portfolio a vstupuje na český trh se zemním plynem

Primagas zahájil prodej zemního plynu. Jako momentálně jediná firma v ČR prodává současně LPG i zemní plyn, nabízí tak komplexní řešení v oblasti využití plynové energie pro domácnosti i malé podniky.


„Tímto krokem rozšiřujeme portfolio našich produktů a reagujeme na současný trend nabízet více energetických zdrojů od jednoho dodavatele. V prodeji zemního plynu také vidíme velký ekonomický potenciál,“ vysvětluje generální ředitel společnosti Primagas ČR Jiří Karlík.
Společnost Primagas ČR sází ve své obchodní strategii na nízkou cenu a kvalitní zákaznický servis. „Od konkurence se lišíme mimo jiné tím, že máme vlastní tým proškolených obchodních zástupců. Jde tedy o naše zaměstnance, nikoli najaté podomní prodejce. Přihlásili jsme se také k dodržování Etického kodexu obchodníka,“
říká Jiří Karlík.

Zákazníky ale zpravidla zajímá nejvíce úspora financí, kterou mohou získat přechodem ke společnosti Primagas ČR. V závislosti na spotřebě může odběratel zemního plynu ušetřit řádově tisíce korun ročně. Výši úspory si může zákazník jednoduše spočítat na kalkulačce firmy Primagas.

Pro zákazníky, kteří zvažují změnu dodavatele zemního plynu, má společnost připravenou zákaznickou linku s profesionálním personálem a přehledné webové stránky. Pokud klienti dávají přednost osobnímu kontaktu, navštíví je zástupce společnosti, vše jim vysvětlí a případně s nimi podepíše smlouvu na dodávku zemního plynu. Odběratelé tak získají svého osobního energetického poradce a vše mohou vyřídit z pohodlí domova. „Změna dodavatele zemního plynu s naší společností je naprosto bezpečná. Působíme na trhu téměř 20 let a zakládáme si na transparentním a férovém jednání,“ dodává Jiří Karlík, generální ředitel Primagas ČR. Navíc české zákony v maximální míře chrání spotřebitele, a proto se například nemůže stát, že by domácnost skončila bez dodávky zemního plynu.


PRIMAGAS s.r.o.
logo PRIMAGAS s.r.o.

Společnost Primagas je přední český dodavatel LPG a LNG. Primagas dodává LPG - propan butan do zásobníků, čerpacích stanic LPG a v PB láhvích ocelových a kompozitních plastových. LPG lze využít pro domácnosti i firmy k vytápění, přípravě teplé vody, ...

 
 
Reklama